torstai 14. maaliskuuta 2013

Dpo 18, kp 31

Täällä sitä porskutetaan dpo 18 ja menkkoja ei kuulu eikä näy! Olenpa taas tässäkin mieltä askarruttavassa dilemmassa kääntynyt "tietotoimisto" Googlen pariin ja yrittänyt löytää "vastausta" kierron pitkittymiseen. Niin kuin vähän arvelinkin, osasyy kierron venymiseen on varmastikin Lugesteron. Tästä on nähtävästi ristiriitaista tietoa, joillekin luget on aiheuttaneet kuukautisten myöhästymistä, mutta jotkut väittävän vuodon alkaneen ajallaan lääkkeistä huolimatta.
Oireet tässä kierrossa on olleet suunnilleen samanlaiset kuin kaikissa muissa kierroissa, erona nyt että pahimmat oireet loppuivat viikonloppuna, ja nyt enää on rinnat hieman arat ja vatsassa välillä nipistelee. Eli oireet ajoittuivat normaalisti oletettuja kuukautisia edeltävään aikaan, mutta vuoto ei ole alkanut! Viime kiertohan minulla oli poikkeuksellisesti 34 päivää, joten mennäänkö tässä samalla?

Turha kai tässä enempää arvuutella, vaan ajattelin tänään töiden jälkeen tehdä raskaustestin. Olin testiä (First Signal) tekemässä jo aamulla mutta jostain syystä unenpöpperössä laitoin testi koloon liian pienet tipat pissaa, joten testi näytti täysin tyhjää!! :) Voin kertoa että testin teon jälkeen sydän hakkasi tuhatta ja sataa - en ole koskaan ennen jännittänyt testiä näin paljon! Varmaan iltapäivästä on taas samat fiilarit kun yritän testiä toistamiseen....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti