sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Inseminaatio huomenna!! Dpo 0

Mahtava aurinkoinen sunnuntai tänään! Kävimme äsken mieheni kanssa reippaalla kävelylenkillä, ja nyt voi hyvillä mielin vähän istahtaa sohvalle ja rentoutua. Okei, myönnän, söin pitsaa lounaaksi! Illalla olisi vielä tarkoitus juosta 10-12 km lenkki, katsotaan miten juoksu kulkee raskaan lounaan jälkeen!

Olemme mieheni kanssa keskustelleet lapsettomuushoitojen jatkosta, ja yhteismielin päätimme, että kokeilemme inseminaatiota vielä kerran. Olimme torstaina UÄ:ssä ja lääkäri sanoi että inseminaatiota ajatellen kaikki pitäisi näyttää hyvältä; johtofollikkeli on vasemmalla puolella selvästi näkyvissä ja sen kokoinen että ovuloin muutaman päivän sisällä. No niin siinä kävikin että tänään pärähti plussa ovistestiin ja huomenna siis inseminaatio. Pitäkää pliis kaikki peukkuja että tällä kertaa tärppäis!

Mainitsin lääkärille myös välitipputelusta, mitä on nyt tullu muutaman kierron aikana. Tiputtelu on osunut n. viikon päähän ovulaatiosta, joka voisi myös viitata kiinnittymisvuotoon. Olen maininnut tästä asiasta lääkärille aikaisemminkin, mutta tällä kertaa hän ehdotti että aloittaisin Lugesteron (keltarauhashormoni) kuurin 3 päivää ovulaation jälkeen. Lugesteron on varmaan aika loppuun koluttu aihe näissä lapsettomuusblogeissa, mutta sillähän on eri käyttötarkoituksia, riippuen tarpeesta. Minun kohdallani kyse olisi siis kohdun limakalvon paksuntamisesta. Välivuoto voisi viitata siihen että kohdun limakalvo alkaa "surkastua" liian aikaisessa kierron vaiheessa, tai että alkio ei pysty kiinnittymään kohdun limakalvoon, johtuen sen ohuudesta.

Lugesteron 200 mg. Tällä toivotaan paljon plussatuulia inssikiertoon.
Nyt alan vetämään treenikamppeita niskaan ja valmistaudun raikkaiseen ja auringonpaisteiseen lenkkiin. Mukavaa sunnuntaita kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti