tiistai 12. helmikuuta 2013

Kp 1 + Multivita raskaus ja imetys

Niinhän siinä sitten kävi että kp 35 muuttui aamuyöstä kp 1 :( Kyllä tämä joka kerta vaan raskasta on, ja tuntuu että raskaammaksi menee joka kerta. Edellinen kierto oli kyllä ehdottomasti poikkeuksellinen koska niin kuin aikaisemmin mainitsinkin kiertoni on yleensä tarkka 28 päivää - en tiedä mistä syystä edellinen kierto venyi niin pitkäksi? Stressi, työmatkat, liikunta? Siinä voisi olla muutama syy. No niitä syitä en lähde nyt enempää tutkimaan tänään. Ei auta kuin suunnata katse taas tulevaan ja valmistautua seuraavaan ovulaatioon :)

Selailin netissä hieman keskusteluja joiden aihepiiri pyöri "keinoja raskautumiseen" -ympärillä. Olen nämä keskustelut aikaisemminkin bongannut, ja muutamaa vinkkiä sieltä kokeillutkin. Osahan noista on ihan huuhaata, mutta kun on näinkin epätoivoinen kuin minä, sitä haluaa kokeilla kaiken mahdollisen! Nyt huomioni kiinnitti vehnänalkioöljy kokeilut sekä kirjoitukset e-vitamiinin tärkeydestä hedelmällisyyteen. E-vitamiinilla on lukemani mukaan erittäin tärkeä tehtävä hedelmällisyyden boostaajana joten ajattelin töistä päästyäni käydä apteekin kautta ostamassa Multivita raskaus ja imetys - monivitamiini valmistetta. Tuotteen nimi kuullostaa ehkä hieman hämäävältä, koska en raskaana ole, mutta tuote sisältää paljon tärkeitä vitamiineja, joita olisi hyvä saada jos raskauden yritysvaiheessa. Multivitan sivuilta lisää tuotteesta:
http://www.multivita.fi/multivita-raskaus-ja-imetys.php


Multivita Raskaus ja Imetys


Onko teillä kokemuksia e-vitamiinin vaikutuksesta hedelmällisyyteen? Tai onko teillä jotain muita tärppejä raskautumiseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti