sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Synarelaa nenään

Täällä ollaan päästy Synarelan suihkuttelussa vauhtiin ja sitä on nyt tullut otettua tasan kaksi viikkoa tänään. Aamulla suihkaus molempiin sieraimiin ja sama homma toistuu illalla. Olen tottunut nenäsumutteiden käyttäjä, koska kesäisin heinäallergian takia niitä joudun käyttämään. Synarela ei sinäänsä poikkea tästä suihkutus toimenpiteestä, mutta tavarana se on huomattavasti paljon vahvempaa. Aamuisin tuo sumuttelu menee kohtuu ongelmattomasti kun lepää muutaman minuutin vaaka-asennossa suihkeiden ottamisen jälkeen. Illalla kuitenkin tuntuu että aine aiheuttaa paljon kovemmat oireet; nenä vuotaa, aivastuttaa ja mieli tekisi niin paljon niistä!! No sitähän ei voi tehdä :)

Paras kaverini viimeiset 2 viikkoa :)

Huomenna olisi tiedossa sitten ultra ja siellä katsotaan onko munasarjat "suppressiossa". Jos näin on niin saan aloittaa Gonal-F pistokset lähipäivinä!! Toivotaan näin! Olen jos sisäisesti varautunut punktioon viikolla 9 :)

3 kommenttia:

  1. Hei, sattuipa sopivasti silmiini blogisi! Nimittäin kuljet samassa projektissa muutaman viikon minua edellä:) Itse aloitan sumutteen tulevana torstaina. Kaksi epäonnistunutta inseminaatiota takana ja 2 vuotta yritystä takanamme. Vuoden olen syönyt erilaisia hormoneja ovulaation varmistamiseksi (ensin 6kk clomifen) sitten 6kk letrozol, ja loppukierrossa lugesteron. Kärsin loppukierron tiputteluvuuodosta, syytä ei ole löytynyt, ainakaan vielä. Tässä kierrossa hormonit piti jättää, ja niinpä tiputtelu yllättikin minut tänään -kp 16. Toivon kovasti ettei tämä aiheuta mitään ikävää yllätystä suunniteltu ivf:ä ajatellen. Tsemppiä sinulle kovasti! kiinnostaisi tietää miten sumuttelun ja pistosten kanssa on mennyt?

    VastaaPoista
  2. Heippa! Kiva kuulla teidän hoidoista ja tilanteesta! Toivottavasti tuo tiputteluvuoto on ohimenevää ja pääsette pistosten kimppuun piakkoin! :) Sumuttelu minulla on mennyt hyvin. Synarela on aika vahvaa tavaraa, ja aiheuttaa minulle järjettömät aivastelukohtaukset (etenkin illalla) n. 5 minuuttia sumuttelun jälkeen. Gonal F pistokset ovat myös menneet hyvin. Olen niistä jo harjoitusta saanut insemeninaatio kierroissa. :) Oletteko yksityisellä vai julkisella hoidoissa? Mille viikolle teillä on suunnitteilla punktio?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! miten punktio meni? oliko tulos millainen ja miltä toimenpide tuntui? meillä suunnitelma on vkolle 13, julkisella. Suihketta takana vasta vajaa vko, aika matelee!!

      Poista