maanantai 10. maaliskuuta 2014

Oireita alkionsiirron jälkeen

Ajattelin nyt listailla tänne hieman oireita mitä tässä nyt on vastaan tullut viimeisen kahden viikon aikana. Mielialat on vaihdelleet tosi rajusti, yhtenä hetkenä olen varma että nyt tärppäsi ja toisena hetkenä väännän melkein itkua että negatiivista viuhuu. Jos nyt pitäis oireiden ja olotilojen pohjalta vetää jotain yhteen niin kyllä se sinne negatiivisen tuloksen puolelle kääntyisi. Tämä johtuu myös siitä että en uskalla antaa itselleni lupaa ajatella että meitä onnistaisi, näinkin helposti.

No mutta tässä näitä oireita:
(nämä ovat siis päiviä alkionsiirron jälkeen)
  • 1-2 vatsanturvotus, vatsa oli kuin jättiläispallo
  • 3-4 vatsanturvotusta, hikoilua (tämä on minulle täysin uusi oire), nännit kosketusarat, väsymys
  • 5-12 nännien kipu muuttui enemmän rintakivuksi, etenkin oikea rinta on todella kipeä. Seitsämäntenä päivänä töissä alavatsa ja munasarjat alkoivat sattumaan / polttamaan samalla tavalla kuin ennen kuukautisten alkua, olin täysin varmaan että menkat alkaa piakkoin. Tämän jälkeen munasarjoja / alavatsaa on sattunut / vihlonut satunnaisesti, kuukautiskipujen tyyppisiä oireita, mutta aika vähissä määrin.Satunnaista hikoilua.
  • 12- viime yönä kylkeä kääntäessä alavatsalla oli repivää kipua. Tätä kipua oli edellisviikolla oikealla puolella. 
Nämä oireet voivat siis johtua ihan mistä vain. Joko siitä että olen raskaana, joko siitä että en ole raskaana, ja kroppa valmistautuu kuukautisiin, joko Lugesteronista tai sitten vahvan hormonikuurin jälkeen hormonien poistumisesta elimistöstä.  Tietenkin toivon hartaasti että se syy on tuo ensimmäinen :)

Keskiviikkona on testipäivä. Eli aamulla ennen kasia verikokeeseen ja iltapäivällä saa soittaa tuloksista. Jos tulos on negatiivinen niin en tiedä tehdäänkö PAS jo seuraavaan kiertoon? Miten teillä on tehty? Toivoisin todella paljon että seuraavaan kiertoon tehtäisiin koska tämä odottelu on niin tuskallista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti