keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Rv 5+2

Jos nyt oikein laskin tuolta www.vau.fi sivun raskauslaskurista, niin tänään on menossa rv 5 ja päiviä siihen päälle kaksi. Tämän siis laskin hedelmöityspäivän mukaan, jonka oletan olevan punktiopäivä??

On tämä kyllä uskomatonta. Ei ole ollut päivää jolloin en olisi tätä asiaa taivastellut mielessäni!! :) Mies on tällä lievästi sanottuna "paniikissa". Hän ei oikein osaa vielä sisäistää tätä uutista, ja on koko ajan huolissaan siitä että telon itseni jossain, tai omalla käytökselläni jotenkin vahingoitan mahassa olevaa alkiota. Noh, kun päästään, toivottavasti, sinne ultraan 3.4. niin ehkä hänkin rauhoittuu hieman.

Päällimmäisiä oireina on ollut kova väsymys, rinnat ovat kipeänä ja turvoksissa, aaltoilevaa närästystä ja pahaa oloa, ja iltaisin mahaa turvottaa rankasti.  Myös alavatsassa on ollut ajoittain pientä kipuilu, nippailua etc. Mutta en valita! Otan kaikki oireet rohkeasti vastaan mitä tulee! :) Muutama päivä sitten alkoi lämpö nousemaan, ja nyt vaikuttaa siltä että lievä flunssa olisi päällä. Toivottavasti ei tästä pahemmaksi muutu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti