tiistai 27. elokuuta 2013

Inssikierron boostaus Gonal-F:llä

Täällä painellaan kp 10!

Tarkoitus oli aloittaa Puregon pistokset kp 5, mutta koska kuukautiset alkoivat viikonloppuna, ja piikitykset piti aloittaa jo niin aikaisessa vaiheessa kiertoa että minulla ei ollut aikaa hakea Puregoniin tarvittavaa kynää klinikalta, niin lääkäri päätti vaihtaa Puregonin Gonal-F kynään.

Ennen FSH:n pistämistä en saanut minkäänlaista käytännön ohjeistusta piikittämiseen, vaan ainoastaan puhelimitse ohjeet hoitajalta sekä apteekissa yrittivät lisäksi antaa hyviä vinkkejä.


Pistos välineet
Voin kertoa että olin todella hermostunut pari päivää ennen piikityksen aloittamista. En pystynyt nukkumaan kunnolla, ja kun keskiviikko ilta koitti ja piikkiä piti alkaa valmistelemaan, iski paniikki!! Kädet täristen sain piikin valmisteltua ja kun oikea ote kynään oli löytynyt ja olin rutistanut vatsamakkaran etusormien väliin, en pystynytkään painamaan piikkiä vatsaan! Alitajunnasta kumpusi selvästi itsesuojeluvaisto ja siinä sitten yritin kädet täristen väkisin pakottaa itseäni toimimaan! Onneksi mies yritti rauhotella vieressä ja sanoi että ei se piikki missään tunnu kun niin ohutkin on. Loppujen lopuksi sain rohkaistua itseni työntämään piikin vatsapeitteeseen - ja eihän se missään edes tuntunut!! Olo oli niin helpottunut, ja taisi se naurukin irrota loppujen lopuksi!! :)



Gonal F kynä pistovalmiina
 






Tänään illalla laitan viimeisen pistoksen ja huomenna aamulla olisi tarkoitus mennä verikokeeseen ja ultraan. Ultrassa katsotaan missä vaiheessa kypsymistä munasolut on, ja varmaan arvioidaan päivä inseminaatiolle. Ovulaatio pitäisi olla perjantaina, mutta en nyt ole varma onko lääkäri suunnitellut inseminaatiota luonnolliseen ovulaatioon vaikka onko tarkoitus käyttää Pregnyliä irroitukseen. Nooh, se selviää varmastikin huomenna! 
 
Huomenna lisää päivitystä! Mukavaa viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti